10 nov.

Turism dentar in Harghita

ecadent

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa imbine un tratament stomatologic cu concediul, si vin din tari unde tratamentele stomatologice, implanturile si orice interventie poate chiar minora se practica la preturi mult mai mari decat in Romania. Astfel incat avem tot mai multi pacienti din tarile Uniunii Europene, SUA, dar si din tarile nordice. Acestia beneficiaza la noi de servicii premium la preturi la care in tara de origine nu ar beneficia nici macar de tratamente sociale. In acelasi timp ei se relaxeaza imbinand vizitele la stomatolog cu vizite in Muntii Giurgeului, sau cu petrecerea timpului la baile termale din Tusnad, strandurile cu apa sarata de la Praid sau Lacul Ursu (Sovata).

Clinica Ecadent este una dintre clinicile cele mai cautate de turistii straini pentru calitatea serviciilor oferite la preturi competitive pe piata romaneasca, asa incat fiind situata intr-o zona cu mare potential turistic, clinica a fost nevoita in ultimul an sa-si mareasca capacitatea de primire si tratare a clientilor care sunt in continua crestere. Pentru programari nu ezitati sa contactati clinica pe site-ul www.ecadent.ro.

Deasemenea familiile cu copii au avantajul de a beneficia in cadrul clinicii de servicii ortodontice de cea mai buna calitate, www.silviaortodont.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.