08 feb.

Trei pasi pentru mai multi turisti

staring

Fiecare unitate turistica doreste cat mai multi turisti, astfel in acest articol vom prezenta cateva practici pentru a atrage turistii. Trei pasi de baza pentru a atrage turistii intr-un mod simplu:

Pasul 1
Nevoile si cerintele clientilor sunt importante pentru dezvoltarea unitatii tale. Exista si metode pe care va puteti baza, de exemplu: discutiile cu turstii, pentru a ajunge cat mai aproape de cerintele lor;  vizitarea competitorilor din zona si compararea caltatiilor; cautarea de informatii noi , cel mai probabil pe internet.

Pasul 2
Ajustarea ofertei la conditiile pietei. Atentia accentuata pe calitate si pe oferta de pret. Probabil multe unitati dispun de o calitate clasificata la diferite stele, ceea ce este foarte important cum ajustam ofertele de pret. Informarea este importanta pentru a avea succes.

Pasul 3
Promovarea. Daca oferi servicii si calitatii adevarate si nu incerci sa minti turistul, cu siguranta acel turist se va intoarce cu incredere si cu siguranta. De aceea este foarte important sa fim sinceri si corecti cu turistii pentru a ne promova. Exista o multime de metode de promovare, printre care: sa ne facem cunoscuti printre clientii potentiali, sa ne prezentam cat mai bine in fata lor, sa oferim informatii catre accesul la locatia pensiunii, si nu in ultimul timp exista si agentii sau site-uri de promovare(ex: www.centruturistic.ro, iti poti inscrie gratuit unitatea turistica si ai promovare pe diferite site-uri de socializare si bloguri.)