31 dec.

Site propriu sau portal turistic?

dilema1

Proprietarii de pensiuni si hoteluri in principiu isi creeaza un site de prezentare al unitatii. Unele reusite altele mai putin. Pana aici scopul si intentia proprietarului este in regula. Insa in majoritatea cazurilor site-urile sunt lasate de izbeliste, neactualizate, cu fotografii vechi sau neinspirate alungand si putinii turisti care le viziteaza website-ul.

Aici intervin portalurile de cazare turistica care intr-un singur loc afiseaza zeci de oferte si lasa turistului mana libera in compararea si alegerea ofertelor. Sa nu uitam de cel mai important factor in intrebuintarea portalurilor de turism: opiniile turistilor.

Concluzie: inscrierea pensiunilor si a hotelierilor in portalurile de cazare este recomandata chiar daca aveti si un site de prezentare. Cunosc hotelieri care au renuntat la site-urile proprii (invocand costurile de intretinere, gazduire, update-uri, etc. nejustificate in raport cu numarul mic de turisti atrasi de pe site) si au migrat catre site-rile de promovare a unitatilor de cazare. Cati dintre voi se revad in randurile de mai sus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.