30 iul.

Legea turismului: amenzi pentru proprietarii de hoteluri in paragina

Kempinski Das Tirol

Mihai Tudose, Ministrul Economiei, Comertului si Turismului a declarat ca va fi adoptata legea turismului prin care vor fii sanctionate unitatiile hoteliere lasate in paragina. La o intalnire desfasurata la Navodari cu investitorii turismului de pe litoral, Mihai Tudose declara ca absolut toate modificarile legislative trebuie sa corespunda cu cerintele investitorilor in turism.

Schimbarea legislativa si cea in domeniul fiscal a venit in urma colaborari intre partea guvernamentala si multe agentii de turism de pe litoral. Scopul acestei modificari este de a atrage cat mai multi investitori in tara noastra si de a colabora cat mai bine.

Au existat multe unitati care au fost in circuitul turistic dar acum sunt abandonate, deoarece au avut loc privatizari esuate. Un exemplu foarte concret este Neptun-Olimp Hotelul Panoramic, printre cele mai celebre unitati hoteliere din zona dar acum este lasat in paragina. Proprietarii cu cladiri lasate vraiste vor fii aspru sanctionati. La aceste obiective se vor relua procesele de privatizare clauzele post-privatizare activa si daca nu indeplinesc toate conditiile, li se va lua dreptul de proprietar.

Autoritatiile locare au obligatia de a sanctiona pe toti proprietarii de unitati hoteliere care in decursul a mai multor luni nu activeaza si stica imaginea zonelor turistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.