24 ian.

Iarna la wellnes

In ultima perioada observam o avalansa de wellnes-uri deschise, ceea ce nu este un lucru rau. Poti petrece timpul liber alaturi de familie sau prieteni intr-un mod foarte placut si relaxant. Majoritatea wellnes-urilor ofera conditii excelente, ambianta placuta, ape termale, aromaterapie, restaurante, jacuzzi, piscine amenajate special pentru copii si unele chiar cu tobogane. Read More

10 nov.

Turism dentar in Harghita

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa imbine un tratament stomatologic cu concediul, si vin din tari unde tratamentele stomatologice, implanturile si orice interventie poate chiar minora se practica la preturi mult mai mari decat in Romania. Astfel incat avem tot mai multi pacienti din tarile Uniunii Europene, SUA, dar si din tarile nordice. Acestia beneficiaza la noi de servicii premium la preturi la care in tara de origine nu ar beneficia nici macar de tratamente sociale. In acelasi timp ei se relaxeaza imbinand vizitele la stomatolog cu vizite in Muntii Giurgeului, sau cu petrecerea timpului la baile termale din Tusnad, strandurile cu apa sarata de la Praid sau Lacul Ursu (Sovata).

Clinica Ecadent este una dintre clinicile cele mai cautate de turistii straini pentru calitatea serviciilor oferite la preturi competitive pe piata romaneasca, asa incat fiind situata intr-o zona cu mare potential turistic, clinica a fost nevoita in ultimul an sa-si mareasca capacitatea de primire si tratare a clientilor care sunt in continua crestere. Pentru programari nu ezitati sa contactati clinica pe site-ul www.ecadent.ro.

Deasemenea familiile cu copii au avantajul de a beneficia in cadrul clinicii de servicii ortodontice de cea mai buna calitate, www.silviaortodont.ro

17 ian.

Informatii despre Brasov

Orasul Brasov este cel mai mare municipiu al judetului Brasov si dispune de o populatie de 227.961  locuitori. Principala atractie turistica a judetul Brasov este Poiana Brasov, aceasta se afla la 12 km de centrul orasului. Read More

21 oct.

Cetatea Calnic

Unul dintre cele mai bune conservate monumnte din Transilvania este Cetatea Calnic. Cetatea este o constructive de tip romanic care a intrat in Lista Patrimoniunuil UNESCO, datorita faptului ca pana astazi este intr-o conditie foarte buna. A fost construita ca resedinta a centrului Chyl de Kelling la jumatatea secolului XII-lea, cu o forma rectangular. Cele trei turnuri din interiorul Cetatii pot fi vizitate: Turnul Portii, Turnul Donjon si Turnul Slaninii. Casa Parohiala si Biserica Evanghelica sunt cuprinse si ele in complex medieval al Cetati.

La Cetatea Read More

07 oct.

Povestea zilelor săptămânii

În folclorul românesc zilele au şi ele sufletul lor, sunt aşa, ca nişte făpturi, iar înaintea vremurilor umblau pe pământ, de aceea avem zile bune şi zile rele, zile îmbelşugate şi zile sterpe, zile femeie şi zile bărbat. Se povesteşte că „Luni” e bărbat şi e bun pentru începutul tuturor lucrurilor, ţine cheia de la cea dintâi poartă a cerului, iar când treci pragul spre lumea de dincolo îţi arată drumul pe care trebuie să mergi. „Marţi” e tot bărbat, dar e zi pocită, zi rea, în care nu-i bine să începi nimic şi nici să pleci la drum. E ziua Sfântului Ilie şi postul se ţine pentru duşmani. „Miercuri” e femeie, zi bună, solară, în care se posteşte pentru Maica Domnului, iar „Joi” e bărbat, zi norocoasă, benefică dragostei şi căsătoriei, aflată sub protecţia Sfântului Neculai. „Vineri” e una dintre zilele cele mai încărcate de energie, e sora „Duminicii” şi stă sub semnul Crucii dătătoare de viaţă, pentru care se şi posteşte. Read More

01 iul.

Mamaia versus Ibiza

Mamaia
Fiind cea mai mare statiune romaneasca situata la tarmul Marii Negre, Mamaia este situata la 5 km de Constanta. Plaja are o latime de pana la 250 m si este acoperita cu un nisip foarte fin. Insirate de-a lungul plajei gasim magazine, terase, restaurante, cluburi, etc. In prezent poate gazdui peste 20.000 de turisti in cca. 64 de hoteluri. Statiunea a fost deschisa in anul 1906 iar din anul 1963 se organizeaza anual Festivaul de Muzica Usoara Mamaia.

Read More

21 iun.

Vulcanii noroiosi din Buzau

Aducem in atentia voastra cateva locuri frumoase din Romania. Oricat de ocupati am fi cu activitatile noastre zilnice, prinsi de treburile cotidiene de zi cu zi, traim intr-o tara frumoasa Romania care culmea este uitata de unii cu desavarsire. Incercam sa publicam periodic articole cu locuri fantastice din Romania care ne fac mandri si atrag invidia si interesul turistior straini.

Read More

10 mai

Site prezentare vs. portal turistic

Nu conteaza cat de puternic este continutul dvs.  – de regula un site national mare va avea intotdeauna un trafic urias, care va scoate din cursa, corect?

Matt Cutts (responsabil cu lupta impotriva spam-ului la Google) nu este de acord in mod clar cu ideea ca brandurile nationale mari vor avea intotdeauna un trafic mai mare in clasamentul de cautare. Site-urile mici ar putea avea de fapt mai multe oportunitati datorita dimensiunii lor, continutului si modului de actualizare mai rapid.

Multi proprietari de pensiuni se simt covarsiti de competitorii mari si considera la un moment dat o investitie fara speranta sfarsind sa fie un platitor catre site-ruile mari. Insa Google ia in considerare activitatea dvs. Daca puteti gasi modalitati reale de  a iesi in evidenta pe concentrarea efortutilor intr-o anumita nisa, Cutts sustine ca site-ul dvs. poate avea beneficii pe o perioda de timp indelungata.

Read More