27 iun.

Dino Parc Rasnov

ct

Asa ca toata lumea (mai ales care are si copii) am fost la Dino Parc Rasnov. Am inceput cu stangul, mergand pe jos de la masina pana la casa de bilete deoarece avea loc maratonul DHL si accesul cu masina pana in parcare era interzis. Nicio problema, entuziasmul a sters oboseala de a urca cu un copil mic in brate 1,5 km.

Odata intrati am fost intampinati la intrare de casutele in copaci la nivelul coroanei care erau in constructie, cu tot felul de unelte, circulare, scule, etc. de care cel mic a fost atras mai mult decat lacul preistoric de sub ele. Deasupra noastra coada mare la traseul de catarare, pentru ca era gratuit pana pe data de 22.06.2015.

In fine, am parcurs traseul cu dinozaurii mult asteptati de catre cei mici, am facut poze si cateva mici cazaturi. Atentie unele margini se surpa si riscati sa cadeti la vale printre tufe si pietre.

Pro: Dinozaurii bine realizati, traseul destul de accesibil (luati-va echipament de munte, bocanci sau cel putin adidasi), preturi ok la suveniruri, intre 20-80 lei. Despre restaurant nu pot spune nimic pentru ca nu am fost.

Contra: Netereminat, dinazaurii ar fi trebuit sa scoata si sunete, cinema-ul 7D nu este deschis, traseul ar trebui asigurat in unele locuri mai abrupte, pretul destul de piperat, 28 lei adultul si 22 pentru copii.

Pentru mai multe poze vizitati pagina de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.