01 feb.

De ce promovare in turism? Pentru ca Brasov.

incoming1

Tot ce misca in online-ul romanesc pe nisa turismului isi are provenienta in Brasov. Intamplarea face ca dezvoltatorii acestor proiecte sa nu fie din Bucuresti asa cum ne-am astepta iar din motive lesne de inteles nu voi da linkuri (cei care activeaza in domeniu stiu despre ce vorbesc basca sunt si platitori). Mirajul site-urilor de promovare gratuita (si total ineficienta) a trecut si proprietarii de pensiuni isi dramuiesc putinul timp liber care il au. Un turist de regula face o rezervare la o unitatea din prima pagina Google (top 10) aici sunt putine site-urile proprii ale pensiunilor si sunt afisate portalurile de turism. Asta ar trebui sa dea de gandit daca merita sa te inscrii peste tot si oriunde.

De ce Brasov? Pentru ca site-uri
Au fost pionerii portalurilor de turism, atragand dupa sine sute de site-uri cu sperante de castig usor si imediat. Unele au ramas fideli promotori doar ai zonelor apropiate Brasovului si foarte putini au dezvoltat portaluri nationale sau agentii de turism (un fel de strutocamila unde poti alege sa faci rezervare si de la proprietar si de la agentie, din acelasi loc de pe aceiasi pagina).

Si da, CentruTuristic.ro nu nu isi are obarsia in Brasov. De ce credem ca vom reusi? Pentru ca ambitie. Promovare pensiuni in singurul Centru Turistic din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.