06 oct.

Cum sa calatoresti ieftin…

1

Fiecare dintre noi vrea o vacanta perfecta si cu un buget cat mai mic, pentru aceasta trebuie sa luati in considerare urmatoarele:

Pentru ca fiecare stie ca biletele de vacanta luate cu mai mult timp inainte sunt mai ieftine sau ca se ofera reducere la acestea, adica ofertele Early booking; da si acestea sunt sigure si poate la sfarsit o sa ai un buget  cat mai rentabil, acesta este un avantaj, bineinteles exista si un dezavantaj , stresul, o sa va puneti cateva intrebari pana la venirea acelei date de plecare, cum ar fi: Daca nu mai pot merge? Daca se va intampla ceva?, si multe altele. Da, vacantele plnanuite din timp sunt reusite, dar exista si dezavantaje. De aceea vacantele planuite pe minut sunt sigure, daca esti norocos prinzi si reducere si nu o sa iti pui toate acele intrebari, si aceste oferte sunt Last Minute.

Daca iti foresti cu adevarat o vacanta perfecta trebuie sa insiti cu cautarea de oferte, acum ai avantajul ca s-au infintat multe site-uri cu oferte si promotii, poti cumpara biletul de acasa stant in fata calculatorului.

Cat legat de mijlocul de transport, ar fi mai preferabil sa lasati masina acasa, unul dintre dezavantajele acestui mijloc de trenspor ar fi ca este mult prea costisitor, si in orice moment iti poate devasta cineva masina in parcare. Inca exista si aici un avantaj, te duci pe unde vrei, faci popasuri la ce interval de timp doresti si esti doar tu. Cel mai avantajos , si mai ieftin mijloc de transport ar fi trenul, chiar si autocarul. Iti iei un abonament sau un bilet direct de la sursa. Acica de pe site-urile de promotii sau de la agentiile de turism. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti active si foarte atenti la site-urile de promotii si la agentiile de turism, daca ai gasit oferta perfecta nu mai cauta, inscriete si cumpara bilete. Si transportul il poti gasi low-cost si si asta inseamna sa profiti de orice oferta. Trebuie sa iti planuiesti din timp un buget bine stabilit si impartit, trebuie sa stii cateva lucruri esentiale depsre o vacanta cat mai buna din toate punctele de vedere asa ca nu uita sa iei in considerare aceste lucruri care iti pot fi de mare ajutor.