06 oct.

Cum poti vizita Europa cu bani putini

general travel icons super1

Primul lucru la care ne gandim atunci cand vine vorba de vacanta este cum sa cheltuim mai putini bani in vacanta.  Daca inca nu ai fost in vacanta anul acesta sau daca iti faci planuri deja pentru urmatoarea vacanta noi iti propunem cateva destinatii frumoase pe care le poti vizita cu bani putini.

Albania, locuri mai putin cunoscute dar care merita vizitate. Are peisaje frumoase si munti spectaculosi care te incarca pozitiv. De regula in Albania pachetele turistice sunt cu 50% mai ieftine decat in celelalte tari explorate de turisti. Daca nu mergeti prin agentii de turism, pretul unei camere pe noapte la un hotel decent este de la 7.5 euro pana la 15 euro.  Bugetul zilnic in Albania variaza intre 23 si 30 de euro.

Ksamil-Sarande-Albania

Lituania are printre cele mai frumoase orase din zona, printre care si Vilnis care este cunoscut pentru concertele de Jazz dar si pentru aerul baroc. Daca vrei o vacanta in apropiere de Marea Baltica aici este locul ideal. Preturile variaza in functie de facilitatiile pe care le ofera un hotel. Daca doresti o cazare pe noapte la un hotel de 4 stele vei plati intre 7.5 si 25 de euro. Mancarea de asemenea nu are costuri foarte mari, de la 3 pana la 7.5 euro pentru o masa. Dupa un mic calcul bugetul pe o zi intr-un oras din Lituania este de 30 pana la 35 de euro.

Riga-Letonia

Polonia este a treia tara care poate fii vizitata cu un buget mic de vacanta. Pe langa acele peisaje care iti taie respiratia mai poti vizita si numeroalese situri istorice dar si castelele medievale. Daca vrei o cazare pentru o noapte la un hotel de 3 stele platesti intre 8 pana la 10 euro. O masa la un restaurant decent incepe de la 9 pana la 12 euro. Daca calculam bugetul pentru o zi intr-un oras din Polonia este de 30-35 euro.

Wroclaw,_un_oras_polonez_superb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.