20 oct.

Ce trebuie sa stii cand pleci in vacanta….

Ce trebuie sa stii cand pleci in vacanta

Vacanta trebuie sa te relaxeze, nu sa stai cu grijile in spate, de a te gandi ce se va intampla si cum va fi. De aceea este foarte important  sa te informezi bine inainte de a porni la drum.
Cele mai importante informati pe care trebuie sa le sti sunt :
Sa te informezii despre imprejurimile regiunii unde te-ai gandit sa petreci vacanta, sa te documentezi despre posibile obiective turistice pe care ai vrea sa le vizitezi, sa te informezii daca acel loc exista si este ceea ce iti doresti tu cu adevarat, si daca el poate indeplinii cerintele tale.
Sa te documentezi  asupra specificului culinar al zonei in care calatoresti.

Clima: este un mare punct forte pe care ar trebui sa il iei in considerare, poate iti plac surpizele dar totusi nu este le lasat la o parte.
Sa iti stabilesti un buget la care sa ramai constant si, sa nu omiti nici un punct care iti poate strica vacant.
Intai de toate trebuie sa te gandesti bine cu ce mijloc de transport pleci in vacant, pentru ca sunt avantaje si dezavantaje pentru fiecare mijloc de transport; (daca alegi sa calatoresti cu trenul sa te asiguri din timp ca ai un loc, adica sa iti iei din timp biletele de vacant, unul dintre avantajele acestui mijloc de transport este ca ai o priveliste mai frumoasa decat daca ai alege altul, printer dezavantajele acestui mijloc de transport, este acela ca nu poti opri cand vrei tu .  Daca ai alege sa calatoresti cu masina, nu ar trebui sa te gandesti la timp, stai cat vrei si unde vrei; Unul dintre dezavanjare ar fi, ca este maicostisitor). Foarte important sa nu uiti actele acasa.

Si nu in ultimul rand, trebuie sa stii ce iti place sa faci: sa lenevesti la soare, sa redescoperi farmecul naturii, sa te plimbi pe carari de munte, sa vizitezi locuri incarcate de istorie, si multe altele; Trebuie sa iti faci planul de vacanta bine stabilit.

Daca iti doresti o vacanta de vis ia in considerare informatiile date, si cu siguranta nu o sa iti para rau. Oriunde, oricand si cu orice ai calatorii asigurate ca ai tot ce iti trebuie la tine si ca nu ai lasat nimic la voia intamplarii, este foarte important sa fi sigur pe tine cand faci o calatorie, este foarte importanta sa stii unde mergi si pentru ce mergi.

Tu iti alegi vacanta