03 ian.

5 trucuri ca sa ai mai multi turisti

de succes2

5 pasi cu care veti avea turisti cu unitatea dvs. listata pe CentruTuristic.ro:

1. Atragerea oaspetilor cu o descriere atractiva.
Turistii vor ajunge pe o pagina de rezultate care va afisa toate ofertele din localitatea sau zona ta. Ai 300 de cuvinte cu care poti descrie unitatea si sa-i convingeti sa dea click pe oferta dvs. Asigurati-va aca acest lucru este scris cat mia eficient posibil subliniind punctele unice, astractiile si ofertele speciale.

2. Fotografiile unitatii de cazare
Prin intermediul fotografiilor realizate de dvs. turistii isi pot imaginarelaxarea in piscina, micul dejun pe balcon sau citind pe o canapea confortabila. Puteti incarca pana la 20 de imagini in anuntul dvs. – cu cat mai multe cu atat mai bine. Asigurati-va ca ati inclus o selectie buna atat la interior cat si la exterior si nu uitati sa setati imaginea de profil cea mai reusita, pentru ca aceasta este imaginea prinicipala, care va aparea pe toate paginilecu rezultatele de cautare.

3. Preturi corecte
Nimeni nu va face rezervari la unitatea dvs. daca ara putea sta la o unitate similara din apropiere la jumatate de pret. Verifica sa vezi daca preturile tale sunt reflectate de zona in care exista proprietatea si asigurati-va ca puteti creste preturile in anumite perioade precum ar fi unele evenimente importante in apropiere.

4. Atragerea comentariilor de la turisti
Chiar daca sunteti nou pe site-ul nostru, proprietatea dvs. poate prezenta opinii incepand din orice moment. Unitatile care au comentarii de la turisti au o marja de rezervare cu 40% mai mare decat cele fara. Asadar solicitati celor care s-au cazat la dvs. sa lase o opinie in legatura cu sejurul lor petrecut la unitatea dvs.

5. Comunicarea rapida, raspunde turistilor incluzand si pretul
Odata ce ati perfectionat prezentarea dvs. si solicitarile de cazare incep sa vina, aveti nevoie sa va asigurati ca ele vor deveni sigure. Incearca totdeauna sa rapunzi cat mai repede (in mod ideal in 24 de ore). trebuie sa stiti ca turistii cer informatii mai multor unitati si proprietarii care raspund cel mai rapid au sanse reale de a obtine rezervarile. Daca un turist va trimite un mesaj pentru a cere mai multe informatii, in afara de a raspunde intrebarilor, oferit-le si o oferta de pret detaliata. Un turist poate rezerva imediat dupa un astfel de raspuns – este cel mia rapid mod de a asigura o rezervare.